New Mexico

View listings

new-mexico.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i New Mexico

Fastighet till salu i New Mexico

New Mexico gränsar, för en kort sträcka, i söder med Mexiko; i öst med Texas och Oklahoma; i väster gränsar det med Arizona.

New Mexico är ett tillstånd i sydvästra USA. Nära Colorado. Det inkluderar Chihuahua öknen och Sangre de Cristo bergen. Huvudstaden Santa Fe, grundad 1610, är ​​känd för sina lyxiga spa och spanska kolonial arkitektur. Staden är också centrum för en livlig konstplats, i Georgia O'Keeffe Museum, som bevarar konstnärens ikoniska målningar och utomhus Santa Fe Opera och därför kan det vara ett bra ställe där man letar efter egendom för försäljning i New Mexico.

Staten New Mexico, känd som "Land of Enchantment" var den 47: e staten som fogades till USA. Det är det femte största staten när det gäller storlek, men trots detta är befolkningen bara 36 i landet. Det finns tre amerikanska indiska reservationer och 19 pueblos.
Ekonomin beror till stor del på den amerikanska militären. Det finns flera armé- och flygvapensbaser och andra installationer som test- och manövreringsfält och testfält. New Mexico är också hem för många tekniska laboratorier.
Efter att ha gått in i unionen 1912 som 47: e staten behåller New Mexico nu mer av dess före USA. kulturarv i nästan alla andra stater. Tack vare detta fasta spanska arv är befolkningen av förtrollningsland mer än 46% spanska, den högsta andelen i nationen, med ytterligare 9% identifierad som en indianer, den tredje högsta procenten i USA. 36% av de nya mexikanerna pratar ett annat språk än engelska hemma, vilket är andra än Kalifornien, och staten är en av endast fyra minoritetsstater tillsammans med Kalifornien, Hawaii och Texas.

Inte undra på att många amerikaner inte tror att New Mexico är en del av Förenta staterna på grund av dess skillnader med övriga USA-stater.

Om du jagar egendom till salu i New Mexico kan du se den pittoreska huvudstaden Santa Fe och den charmiga staden Taos som lockar miljontals turister varje år till sina gallerier, museer och koloniala torg. De kommer också till de nio statliga skidorterna, inklusive de viktigaste skidorterna i Taos Ski Valley. En annan favorit hos besökare är det nya, unika mexikanska köket i staten, vilket inkluderar blå majs, piñon valnötter, sopapillas, adovada kött och framförallt grön paprika.

Den stora New Mexico-öknen och låg befolkningstäthet gör staten lämplig för forskningsområden för kärnvapen, inklusive Los Alamos National Laboratory. Därefter öppnades New Mexico Sandia National Laboratory, en annan försvarsteknikforskningsanläggning och pilotanläggningen för isolering av avfall, den enda platsen för bortskaffande av kärnavfall i landet, i New Mexico.

Ännu högre är Los Alamos, med sin stora koncentration av forskare och forskare som arbetar på Los Alamos National Lab.

Santa Fe-fastighetsmarknaden är bland de dyraste i New Mexico, även om Santa Fe-värden inte är bland de dyraste i Amerika så det kan vara en mycket intressant plats för din egendom till salu i New Mexico.

Enfamiljshus är den vanligaste typen av boende i Santa Fe, som står för 57,16% av stadens bostadsenheter.

Jämfört med New Mexico är den senaste årliga Santa Fe-bedömningsgraden över 90% av andra städer och städer i New Mexico.

En mycket viktig sak att tänka på är att det är genomsnittliga priser för uppskattning för staden. De enskilda stadsdelarna inom Santa Fe skiljer sig åt i sin investeringspotential, ibland för en stor sak.

Fastighetsmarknaden i Albuquerque går ganska bra och det är intressant för egendom till salu i New Mexico. Faktum är att siffrorna verkar bättre än tidigare år. Vid denna tidpunkt finns cirka 2900 bostäder på marknaden i Albuquerque. Den här gången förra året fanns det 3.600.

Även om efterfrågan på egendom till salu i New Mexico ökar, minskar förtroendet för att bygga dem.

För det mesta beror det på brist på lagerförteckning, brist på arbetskraft, brist på timmer som händer och naturligtvis räntorna påverkar också detta.

Så innan du bestämmer dig för att köpa en fastighet till salu i New Mexico måste du överväga många faktorer.

  •  
    Flyttar till New Mexico. Utflytt och bo i New Mexico

      Fortsätter vi att analysera de vackraste länderna på den amerikanska kontinenten, kan vi inte nämna ett unikt land i sitt slag. Som känt är Amerika en stat som välkomnar många etniska grupper, varför det är omöjligt att inte hitta sin egen dimension. Idag har vi beslutat att analysera en stat f ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 16994

Försäljning 3:a, New Mexico, Santa Fe, Santa fe, via de

6,555,659.53SEK
Försäljning
3:a

334 m²
bra lägenhet till salu
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB